De mooiste aanbiedingen vindt u bij Topvloeren

 

Naar de bouwmarkt voor een aanbieding? Niet nodig, Topvloeren is altijd opzoek naar de mooiste vloeren tegen de beste prijzen. U als consument profiteert hiervan, onze parket, laminaat, pvcvloeren zijn dan ook laag geprijsd maar van een meer dan uitstekende kwaliteit. Alle vloeren dus ook onze aanbiedingen worden altijd geleverd met 100% fabrieksgarantie. Een aanbieding van Topvloeren is altijd de beste kwaliteit maar dan goedkoop en u kunt vertrouwen op deskundig advies van onze medewerkers.

Neem alvast een voorproefje op deel onze aanbiedingen (superdeals) op onze website of kom snel naar één van onze vestigingen en profiteer van nog veel meer parket, laminaat en pvc vloeren met een bodemprijs. En vergeet ook niet onze actie uw vloer gratis geplaatst.

Laminaat aanbiedingen zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen zoals:

Eiken grijs, wit, donker, licht, zwart, naturel.
Met of zonder vellingkanten.
Planken van 15 tot 28cm breed.
Vintage look.
Synchroon structuur (endless beauty) en nog veel meer mogelijkheden.

Zoekt u een speciale aanbieding die vindt u zeker bij Topvloeren. Alle laminaat, parket en pvc vloeren die Topvloeren in de aanbieding heeft zijn speciaal voor u geselecteert. Topvloeren weet namelijk als geen ander hoe belangrijk een mooie vloer voor u is.

Lamelparket en multiplanken eiken superdeals bij Topvloeren in diverse lengte dikte en breedte maten. Wij noemen:

Lamelparket eiken rustiek, select of extra rustiek.
Naturel, wit, gerookt en gerookt wit geolied
Geschuurd en geborsteld
Verouderd handgeschraapt
Planken van 15 tot 26cm breed
Met vellingkanten

Een aanbieding van Topvloeren zijn de mooiste parket, laminaat en pvc vloeren maar dan met een absolute bodemprijs. Naast de aanbiedingen op deze website heeft Topvloeren nog veel meer speciale acties voor u. Kom dus snel naar één van onze vestigingen en profiteer van onze scherpe prijzen.