PVC aanbiedingen van Topvloeren

 

Bent u opzoek naar een PVC vloer en u wilt niet te veel betalen, dan heeft Topvloeren voor u de aanbieding waar u naar opzoek bent. De stilste vloeren van Nederland tegen een zacht prijsje, dat zijn de superdeals van Topvloeren.

Wilt u weten welke PVC vloeren wij in de aanbiedingen hebben kom dan naar één van onze vestigingen en bekijk naast onze pvc vloeren ook de parket en laminaat aanbiedingen. Zo kunt u in één oogopslag de keuze maken die het beste past bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

PVC vloeren met click systeem die wij in de aanbieding hebben zijn beperkt beschikbaar! Wees er dus snel bij want OP=OP. Heeft u de PVC vloer van uw dromen niet direct nodig dan kunt u deze bij één van onze vestigingen reserveren.

PVC vloeren met een click systeem zijn eenvoudig te plaatsen en onthouden. Dankzij de hoge geluidsreductie is deze pvc vloer ideaal voor het gebruik in appartementen! Onze pvc vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en/of koeling.  Egaliseren van uw zand-cement of anhydriet vloer is niet nodig.

Door de slijtvaste toplaag bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.