Kies voor een solide vloer, kies voor een vloer van Rock Solid

 

Rock Solid laminaat en pvc vloeren Rock Solid heeft één van de grootse laminaat en pvc collecties in Nederland. Hiermee bieden zij u een ruime keuze in diverse kleuren en sferen. Van klassiek tot modern van eenvoudig tot robuust er is altijd wel een vloer die past bij uw persoonlijke sfeer en smaak.

Rock Solid laminaat collectie heeft 40 verschillende uitvoeringen. Met en zonder vellingkanten, strak design of juist erg stoer met de Herritage lijn. Van eiken naturel en wit tot diverse steen en beton looks. De laminaatvloeren van Rock Solid zijn voorzien van het G5 klik systeem wat op dit moment het meest gebruikte klik-systeem is. De keuze van dit klik-systeem is niet voor niets. Het is een systeem wat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen en is voor u als consument eenvoudig zelf te plaatsen. De gehele serie laminaat vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk tot midden commercieel gebruik.

De collectie pvc-vloeren van Rock Solid heeft meer dan 80 mogelijkheden in zowel lijm als klik systemen. Een groot voordeel van PVC vloeren ten opzichte van laminaatvloeren is dat deze vloeren veel minder hol klinken. Het lijm systeem heeft van de twee systemen dan de minst holle klank.

Het klik-systeem dat wordt toegepast is gelijk aan die van de laminaatvloeren en heeft in tegenstelling tot de klik-systemen die op vol pvc worden toegepast geen verrassingen meer. Net als de laminaatvloeren zijn de Rock Solid pvc vloeren met een HDF klik-systeem eenvoudig zelf te plaatsen. Voor de doe-het-zelver is dit het beste systeem u hoeft doorgaans uw bouwvloer niet te egaliseren. Voor het plaatsen van het lijm-systeem zal uw vloer om goed resultaat te garanderen eerst moeten worden geëgaliseerd. Maar als dat door een specialist wordt gedaan en de vloer is geplaatst dan heeft u een pvc-vloer waar u jarenlang plezier van kunt genieten, en in combinatie met vloerverwarming een erg goed rendement heeft

Topvloeren heeft er niet voor niets gekozen om Rock Solid als merk op te nemen. Rock Solid (de naam zegt het eigenlijk al) zijn zeer solide pvc en laminaat vloeren.

Bekijk de pvc en laminaatvloeren op www.rsvloeren.com

Kom naar één van onze vestigingen en overtuig u zelf van de mooiste collectie pvc en laminaatvloeren.