Solidfloor

Solidfloor bijzonder in elke vorm.

Maak kennis met de veelzijdige collecties van Solidfloor. Parketvloeren vol karakter, van nature mooi en warm. Een houten vloer vormt dé basis voor elke stijl, in elk interieur. Van klassiek tot modern, van sfeervol tot design. Zeven unieke Solidfloor collecties. Elk met eigen specifieke kenmerken. Elk met een geheel eigen sfeer. Dát is wat Solidfloor zo bijzonder maakt.

Vintage vloeren

Aan de Vintage collectie zijn toegevoegd de vier nieuwe items Jura, Kinabalu, Caucasus en Ural. Deze sfeervolle vloeren zijn met name uniek vanwege hun uitgeboende noesten. Daarnaast zijn alle vier de vloeren geborsteld, kantverouderd, handgeschraapt en gerookt. De Jura en Ural zijn naturel geolied en de Kinabalu en Caucasus wit geolied. Deze laatstgenoemde, de Caucasus, heeft als bijkomend kenmerk dat deze white washed is. De vloerdelen zijn allen 220 cm lang, 22 cm breed en 15 mm dik. Alle vier de vloeren zijn tevens FSC-gecertificeerd.

Compleet nieuwe collectie ‘Pure Design

Geheel nieuw in het Solidfloor programma is de ‘Pure Design’ collectie. Een moderne collectie vloeren die qua kleur identiek is aan de Black and White collectie. Het verschil zit hem in het tegelpatroon. De Pure Design planken bestaan elk uit 4 tegels van 60 x 30,5 cm. De Pure Design vloeren zijn beschikbaar in de vijf actuele uni kleuren Pearl White, Almond, Folkestone, Graphite en Charcoal.

New Classics collectie

De klassieke new Classics collectie is uitgebreid met een Old Dutch patroon (Harvard), een visgraat (St. Paul’s) én een vloer bestaande uit drie verschillende breedtes (Dundalk). Dat betekent dat de collectie vanaf nu uit drie verschillende patronen bestaat, welke allen in vier dezelfde kleuren beschikbaar zijn. Dat maakt new Classics tot een complete collectie klassieke patronen

Reageren is niet mogelijk