Top-Choice

Top-choice vloeren, kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

topchoiceU bent als consument opzoek naar een vloer met een uitstekende kwaliteit en een gunstige prijs. Dan zijn de vloeren van Top-Choice zeker de aandacht waard. Top-choice biedt u een uitgebreide collectie parket, laminaat en pvc vloeren in de mooiste kleuren en uitvoeringen.

Topvloeren voert de gehele collectie unieke vloeren maar ook de karpetten van Top-choice. Topvloeren biedt hiermee een overzichtelijk programma waar voor ieder interieur en smaak wel een vloer te vinden is. Top-choice is dan ook niet voor niets het grootste merk van Midden-Nederland.

Alle laminaat, lamelparket, multiplanken en pvc vloeren worden geleverd met een uitgebreide garantie die kan oplopen tot wel 25 jaar. Om deze garantie te waarborgen worden alle producten en grondstoffen met zorg uitgekozen en door onze medewerkers gecontroleerd. Alleen op deze manier weten wij dan wij voor u de hoogtes kwaliteit tegen de beste prijs in huis halen.

Wilt u meer informatie over de producten van Top-choice kom dan naar één van onze vestigingen of neem een voorproefje op de web-site www.top-choice.nl

Reageren is niet mogelijk