Uw vloer onze passie

Topvloeren is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van parket, laminaat en pvc-vloeren. Wij bieden u een groot assortiment vloeren die geheel aansluiten op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Uiteraard bieden wij u naast onze vloeren ook bijpassende plinten, profielen en ondervloeren.

Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring en zullen hun passie voor vloeren graag met u delen. Welke vloer past het beste bij u en uw woonsituatie? Onze adviseurs zullen u bij een bezoek in de showroom helpen met het maken van de juiste keuze. Zij zullen u informeren over de verschillende eigenschappen van de diverse vloeren en u adviseren in de keuzes van de onderlagen en randafwerking.

Heeft u vragen over gebruik en onderhoud en bescherming van uw vloer, ook dan kunt u bij ons terecht. Topvloeren heeft een breed assortiment producten die de levensduur en daarmee het plezier van uw vloer vergroten.

Topvloeren heeft inmiddels zeven vestingen verspreidt door Midden-Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Wij nodigen u graag uit om u te informeren over te vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.