Nu bij Topvloeren BerryAlloc Pure dream click PVC vloeren.

berry allocPVC vloeren zijn al enige jaren in de markt en de populariteit wordt steeds groter. Dit is niet zo verwonderlijk want PVC vloeren zijn mooi, warm en zeer eenvoudig in gebruikt en onderhoud. Eén van de weinige nadelen was dat het overgrote deel PVC vloeren alleen in een lijm versie leverbaar waren. Hier is vanaf vandaag een einde aan gekomen met de nieuwe collectie PVC vloeren van BerryAlloc.

berry alloc pure dream click pvc vloerenDe zeer uitgebreide collectie PVC vloeren van BerryAlloc zijn leverbaar in 28 hout designs en 12 steen en beton looks. De gehele collectie is leverbaar in zowel de PURE DREAMCLICK als in een lijm versie. De hout designs worden geleverd in een standaard maat lengte van ca 130cm en extra lange planken. De tegel collectie is leverbaar in een vierkante tegen van ca 60 x 60cm en een halve tegel van ca 60 x 30cm.

Voor het plaatsen van het lijmsysteem dient uw vloer mooi glad de zijn. Egaliseren (glad maken) is dus  absoluut noodzakelijk. Het nieuwe PURE DREAMCLICK systeem kunt u veel eenvoudiger zelf plaatsen door het unieke click systeem. Beide systemen zijn bijzonder geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming en/of koeling.

Kom nu naar één van onze vestigingen en laat u verrassen door deze gehele nieuwe collectie PVC vloeren.