Topvloeren den haag

De mooiste vloeren achter de duinen

 

Topvloeren Den Haag wordt in de aankomende maanden ingrijpend verbouwd. Tijdens de verbouwing is onze showroom gewoon geopend en hebben wij voor u meerdere speciale verbouwingsaanbiedingen.

Wilt u op donderdagavond een persoonlijk afspraak neem dan tijdens onze openingstijden contact op met onze vestiging of vul ons contactformulier in.

Op zoek naar een nieuwe parket, laminaat of pvc vloer van topkwaliteit dan is Topvloeren Den-Haag ook uw specialist. In onze ruim opgezette toonzaal staan de mooiste aanbiedingen voor u klaar. Onze adviseur neemt u graag mee in de wereld van vloeren en zal u helpen bij het maken van de juiste keuze.

U kunt kiezen uit wereld merken zoals Douwes Dekker laminaat en PVC vloeren, Wicanders kurk en vinyl, Balterio laminaatvloeren, Top-choice laminaat, pvc, lamelparket en Multiplanken, Quickstep laminaatvloeren, GO4CORK kurk vloeren.

Maar ook voor onderhoudsproducten, (MDF) plinten, ondervloeren, afwerklijsten en profielen bent u Bij Topvloeren Den Haag aan het juiste adres.