De mooiste lamelparket en multiplanken 

 

U bent opzoek naar een mooie eiken vloer maar u wilt niet teveel betalen. Dan kunt u stoppen met zoeken, want bij Topvloeren bieden wij u een groot assortiment eiken vloeren tegen de scherpste prijzen. Onze aanbiedingen zijn stuk voor stuk kwaliteit vloeren met 100% fabrieksgarantie. Dus u zoekt een aanbieding, dan komt u toch ook naar Topvloeren om u zelf te overtuigen van de mogelijkheden.

Eiken is nog altijd één van de meest populaire houtsoorten en is dan ook leverbaar in verschillende breedte maten en uitvoeringen. U heeft in onze collectie aanbiedingen de keuze uit verschillende kleuren, diktes en sorteringen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lamelparket of multiplank eiken rustiek of select
  • Lamelparket of multiplank eiken naturel of wit geolied
  • Lamelparket of multiplank eiken gerookt of gerookt wit geolied
  • Lamelparket of mulitplank verouderd (kantverouderd of geschraapt).
  • Lamelparket of multiplank brede delen

Top-choice lamelparket eiken olie naturelIn onze vestigingen herkend u de aanbiedingen aan onze superdeal flyers. Klik hiervoor een overzicht van onze aanbiedingen.

En voor de prijzen die wij u bieden hoeft u niet naar de bouwmarkt. Topvloeren biedt u een scherpe prijs en zeker niet onbelangrijk bij Topvloeren kunt u natuurlijk ook terecht voor deskundig advies. Onze medewerkers weten alles over onze parketvloeren en ook over elke aanbieding weten zij u alles te vertellen. Wist u bijvoorbeeld dat bijna alle lamelparket vloeren uitstekend te gebruiken zijn in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Veel van deze aanbiedingen zijn bij Topvloeren ook leverbaar in een multiplank uitvoering. Welke aanbieding u ook kiest, met een lamelparket of multiplank aanbieding van Topvloeren weet u zeker dat u een parketvloer in huis haalt waar u lang heel lang plezier van zult hebben.

Klik hier voor een klein overzicht van onze lamelparket en multiplank aanbiedingen of kom naar één van onze vestigingen en bekijk zoek daar de mooiste aanbieding die past bij uw persoonlijke smaak.

U vindt alle aanbiedingen bij Topvloeren in Amersfoort, Beuningen, Den Haag, Veenendaal, Waalwijk en Utrecht