Berry alloc pvc pure click

Berry Alloc Pure dream click PVC (vinyl) vloeren

 

berry alloc pure dream click pvc vloerenNog nooit was het plaatsen van een pvc vloer zo eenvoudig dankzij het 360° dream click systeem van BerryAlloc. U kunt in elke richting de pvc delen in elkaar klikken. Door dit unieke click systeem is het mogelijk om bijvoorbeeld midden in een ruimte te beginnen en naar twee kanten dicht te leggen.

BerryAlloc pure pvc vloeren worden geleverd in diverse eigentijdse houtstructuren en moderne tegel en steen uitvoeringen. De plankmaat van de houtstructuren heeft een standaard lengte van 1326mm, de tegels zijn leverbaar in 612mm x 612mm of 612mm x 306mm.

De Vinyl toplaag van de Dream click vloeren heeft een dikte van 0,55mm. Hiermee heeft u een bijzonder slijtvaste vloer die u jarenlang lang woonplezier garandeert.

Door de geringe dikte (slechts 5mm) zijn deze vloeren uitstekend geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming en/of koeling. Wij adviseren u deze vloeren te installeren op een vloerververwarmings geschikte onderlaag.

Berry alloc pure dream click pvc vloeren

BerryAlloc Pure dream click pvc vinyl vloeren zijn nu verkrijgbaar. Kom naar Topvloeren Amersfoort, Beuningen, Den Haag, Waalwijk of Veenendaal en overtuig is zelf van deze bijzondere collectie.

Berry alloc pure pvc click
BerryAlloc Pure pvc Disa 996D
Berry alloc pure pvc click lime oak
BerryAlloc pure pvc click columbian oak 649M