Aan de site van Topvloeren kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie die wij op onze site geven is continu onderhevig aan veranderingen en zal daarom niet altijd up-to-date zijn. Informatie kan veranderen zonder dat daar een melding over wordt gedaan op de web-site van Topvloeren.

De directie van Topvloeren behoud zicht het recht om zonder aankondiging op zijn web-site genoemde prijzen in de vestigingen te wijzigen.

Bepaalde hyperlinks op deze site leiden naar web-sites buiten het domein van Topvloeren. Deze web-sites zijn ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel wij web-sites uiterst selectief hebben opgenomen kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze web-site. Topvloeren heeft geen verantwoordelijkheid over de web-sites die niet door Topvloeren worden onderhouden.

Topvloeren werkt met natuurlijke materialen. Er is getracht de keur en uitvoering van onze foto’s zo goed mogelijk weer te geven, maar deze kunnen in de praktijk afhankelijk van instelling en kwaliteit van gebruikt beeldscherm afwijken.