ambiant vloeren

Ambiant en Topvloeren: Een uitstekende combinatie

 

Topvloeren levert u de volledige laminaat-, PVC- en parketcollectie van Ambiant vloeren. Ambiant is al 15 jaar marktleider op het gebied van harde vloeren in Nederland. De collecties bestaan uit standaardformaten, extra brede planken, visgraatmotieven en tegeldessins. Ambiant beslaat een complete collectie en is op alle woonstijlen en woonwensen afgestemd. Daarnaast is ook functionaliteit leidend. Alle Ambiant vloeren in de collectie van Topvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

In onze vestigingen vindt u een uitgebreide presentatie waar u de collecties op grote monsterpanelen kunt bezichtigen. Uiteraard kunt u, indien u twijfelt over de kleur of structuur, een monsterpaneel mee naar huis nemen om te zien of de vloer ook in uw eigen omgeving aan uw wensen voldoet.

Als Ambiantdealer heeft Topvloeren niet alleen het volledige gamma ook krijgt u bij Topvloeren alle voordelen waar u als Ambiant klant op mag rekenen: Een uitstekende service, uitgebreide garantie en altijd een scherpe prijs.

U vindt de volledige Ambiant collectie in onze vestigingen in Amersfoort, Barendrecht, Den Haag, Veenendaal en Waalwijk.

 

Kijk hier voor een Topvloeren vestiging bij u in de buurt.