Coretec vloeren

NIEUW BIJ TOPVLOEREN: CORETEC PVC VLOEREN!

Coretec vloeren zijn pvc vloeren met een unieke samenstelling en zijn daarmee koploper op het gebied van duurzame vloeren. Gemaakt voor het echte leven!

De Coretec vloeren zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, kalksteen en gerecycled hout. Een sterke en stabiele vloer die niet krimpt en uitzet onder normale omstandigheden en geschikt is voor ieder huishouden.

Deze vloeren zijn opgebouwd uit maar liefst 4 lagen en zijn 8 mm dik. Deze 4 lagen zorgen voor de hoge kwaliteit, sterkte en stevigheid.

De 2 sterke toplagen maken de vloer vlekbestendig, makkelijk in onderhoud. De vloer is hiervoor goed beschermd tegen stoten en krassen.

Alle Coretec vloeren hebben een unieke kurken onderlaag. Kurk zorgt ervoor dat warmte en geluid worden geabsorbeerd en maakt het dat de vloer makkelijk geplaatst kan worden op bestaande harde oppervlakken, waardoor imperfecties in de ondervloeren worden verborgen.

De vloer kan zelfs in veel situaties over de huidige vloer worden gelegd!

Vanwege de 4 sterke lagen zijn deze vloeren perfect voor een gezin, spelende kinderen, huisdieren met scherpe nagels: kortom dit zijn vloeren die goed tegen een stootje kunnen!

Ook zijn Coretec vloeren 100% water bestendig. Ideaal om deze vloeren te gebruiken in een badkamer of de keuken.

Binnen de Coretec serie zijn er veel verschillende soorten vloeren te vinden, voor elk wat wils! In onze Topvloeren winkels is er genoeg te zien en inspiratie op te doen. Ook staan onze specialisten voor u klaar met informatie over de nieuwste trends.

Onze vestigingen

Topvloeren Amersfoort

Topvloeren Den Haag

Topvloeren Waalwijk

Topvloeren Veenendaal

Topvloeren Barendrecht

Zoek een vestiging bij jou in de buurt!