Topvloeren is dealer van Quick-step laminaatvloer

Quick-step, prachtige en  duurzame vloeren

 

Het hart van Quick-Step® laminaat is een HDF plaat van topkwaliteit.Deze wordt in eigen huis gemaakt en is beter dan de geldende en- en iSo normen. Deze harde kern in combinatie met de resistente toplaag beschermt je vloer op zijn best tegen vallende voorwerpen, schoenen met stiletto hakken, etc.

Vochtbestendig

Quick-step eiken natuur vernist
Quick-step eiken natuur vernist

Onze watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte van onze clicksystemen bieden een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht. wees dus niet bang voor ongelukjes met gemorste drankjes.

Massief geluid

Quick-Step® is een streling voor oog én oor. De harde kern plaat is geoptimaliseerd voor het gebruik in onze vloeren en geeft in combinatie met een Quick-Step® ondervloer een massief, aangenaam geluid.

Antistatic

Elke Quick-Step®vloer heeft een unieke blijvende antistatische behandeling ondergaan. met een Quick-Step® vloer behoren storende elektrostatische ontladingen tot het verleden.

Bruikbaar op vloerverwarming

Je Quick-Step® vloer is perfect combineerbaar met vloerverwarming. Het leggen van de vloer gebeurt ook hier zwevend. belangrijk is dat u de juiste ondervloer kiest. Raadpleeg je verdeler voor advies.

De uitvoeringen

Quick-step heeft een bijna eindeloze collectie kleuren en uitvoeringen. Van moderne tot klassieke vloeren zonder V groef, Geweldige grote tegels, extra brede en natuurlijk ook extra lange planken met 2 en 4 zijdige V groef en voor de ontdekker heeft Quick-step ook een bijzondere collectie waar u de structuur niet alleen ziet maar ook voelt. Met de enorme keuze in prijs en uitvoering is er altijd wel een Quick-step vloer die past bij uw persoonlijk smaak en interieur.

De collectie

  • Arte
  • Classic
  • Creo
  • Eligna en Eligna Wide
  • Elite
  • Exquise
  • Impressive en Impressive Ultra
  • Largo
  • Perspective en Perspective Wide

Topvloeren beschikt, evenals alle Quick-step dealers, over de volledige Quick-step collectie in de meest uitgebreide presentatie. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om de ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van Quick-step vloeren goed met u te kunnen delen. Wilt u meer zien en weten over laminaatvloeren van o.a. Quick-step kom dan naar één van onze vestigingen, onze medewerkers helpen u graag verder.