Solid as a Rock. PVC en laminaatvloeren van Rock Solid

Kies voor een solide laminaat of PVC vloer, kies voor een vloer van Rock Solid

 

Rock Solid heeft één van de grootse laminaat en pvc collecties in Nederland. Hiermee bieden zij u een ruime keuze in diverse kleuren en sferen. Van klassiek tot modern van eenvoudig tot robuust er is altijd wel een vloer die past bij uw persoonlijke sfeer en smaak.

Rock Solid laminaat collectie heeft 40 verschillende uitvoeringen. Met en zonder vellingkanten, strak design of juist erg stoer met de Herritage lijn. Van eiken naturel en wit tot diverse steen en beton looks. De laminaatvloeren van Rock Solid zijn voorzien van het klik systeem wat op dit moment het meest gebruik is. De keuze van dit klik-systeem is niet voor niets. Het is een systeem wat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen en is voor u als consument eenvoudig zelf te plaatsen. De gehele serie laminaat vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk tot midden commercieel gebruik.

De collectie pvc-vloeren van Rock Solid heeft meer dan 02 mogelijkheden in een klik systemen. Een groot voordeel van PVC vloeren ten opzichte van laminaatvloeren is dat deze vloeren veel minder hol klinken. Het lijm systeem heeft van de twee systemen dan de minst holle klank.

Het klik-systeem dat wordt toegepast is gelijk aan die van de laminaatvloeren en heeft in tegenstelling tot de klik-systemen die op vol pvc worden toegepast geen verrassingen meer. Net als de laminaatvloeren zijn de Rock Solid pvc vloeren klik-systeem eenvoudig zelf te plaatsen. Voor de doe-het-zelver is dit het beste systeem u hoeft doorgaans uw bouwvloer niet te egaliseren. 

Topvloeren heeft er niet voor niets gekozen om Rock Solid als merk op te nemen. Rock Solid (de naam zegt het eigenlijk al) zijn zeer solide pvc en laminaat vloeren.

Bekijk de pvc en laminaatvloeren op www.rsvloeren.com

Kom naar één van onze vestigingen en overtuig u zelf van de mooiste collectie pvc en laminaatvloeren.