Topvloeren Den Haag voor goede en goedkopen parketvloeren

 

U zoekt een mooie, aantrekkelijk geprijsde goedkope parketvloer en dan uiteraard ook van kwalitatief goed materiaal? Dan is het goed om te weten dat er ook in Den Haag goedkope parketvloeren te verkrijgen zijn.

Veel keuze

Prachtige designs en veel kleuren en een ruime materiaal keuze, er is voor iedereen wel een parketvloer bij Topvloeren Amersfoort. Voor woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, overloop, in iedere ruimte is een kwaliteits parketvloer toe te passen. Intensieve verkeersruimte? Geen probleem! normaal.

Zelf doen

Lamelparket is eenvoudig zelf te leggen de vloeren zijn voorzien van een mes en groef verbinding,en het onderhoud is erg eenvoudig en gemakkelijk

Onderhoud

Eenvoudig stofzuigen, even met een vochtige vloerwisser dweilen met een beetje parketreiniger en uw vloer is weer super schoon, en dat jaren achtereen.

Levensduur

Een parketvloer gaat veel langer mee dan de normaal gebruikte vloerbedekkingen. twintig tot dertig jaar is geen uitzondering, eerder een regel. Neem daarbij een aantrekkelijke aanschafprijs en het zelf leggen, dan is het voordeel nog hoger.