Bij Topvloeren willen wij dat het inrichten van uw interieur een leuke ervaring is en moet blijven. Wij helpen u graag van uw huis echt een thuis te maken. Ook in moeilijkere tijden. Wij doen ons best u ook nu zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de corona-crisis moeten we extra maatregelen in acht nemen. Onze winkels zijn zo veel als mogelijk en verantwoord geopend. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat daarbij voorop. Kijk voor actuele openingtijden op onze website.

KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN PRIVÉ AFSPRAAK IN EEN VAN ONZE VESTIGINGEN.
Wij zorgen er dan voor dat u tijdens de afspraak als enige klant in onze winkel aanwezig bent.

Ook voor ons geldt dat wij de maatregelen vanuit de overheid ondersteunen en de gezondheid van u en van onze medewerkers vooropstellen. Onze medewerkers doen hun uiterste best om alles zo goed mogelijk voor u te regelen. Zo hebben ze zorgvuldige instructies ontvangen over de hygiënemaatregelen, zodat u veilig bij ons in onze winkels kan blijven komen.

Dit betekent dat wij van iedereen vragen de volgende zaken in acht te nemen:

• Houd ook bij ons in de winkel zoveel mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) tot andere klanten en onze medewerkers;
• Betaal zo veel als mogelijk digitaal en contactloos, dus met PIN-pas of telefoon;
• Kom indien mogelijk op rustige uren naar onze winkels. Dus in de vroege uren of aan het einde van de middag. Indien u liever een privé-afspraak maakt in een van onze vestigingen klikt u hier.
• Wij willen u vragen in geval van ziekteverschijnselen niet naar onze winkels te komen en uw bezoek uit te stellen.

Onze parketteurs willen u ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo hebben zij net als onze winkelmedewerkers de juiste instructies ontvangen over de hygiënemaatregelen, zodat zij veilig bij u thuis te werk kunnen gaan. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u de volgende zaken in acht te nemen:

• Elkaar niet de handen schudden en minimaal 1,5 meter afstand houden;
• De te beleggen ruimte vrijhouden zodat er veilig kan worden gewerkt;
• Komt de parketteur binnenkort bij u langs om de vloer te plaatsen en heeft uzelf of een gezinslid last van klachten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw Topvloeren vestiging om de afspraak te verzetten naar een later moment.

Verdere vragen? Stel ze hier