Over Topvloeren

Uw vloer, onze passie

Topvloeren is sinds 2009 gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van parket-, laminaat- en pvc-vloeren. Wij bieden u een groot assortiment vloeren die geheel aansluiten op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Uiteraard bieden wij u naast onze vloeren ook bijpassende plinten, profielen en ondervloeren.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring en zullen hun passie voor vloeren graag met u delen. Welke vloer past het beste bij u en uw woonsituatie? Onze adviseurs zullen u bij een bezoek in de showroom helpen met het maken van de juiste keuze. Zij zullen u informeren over de verschillende eigenschappen van de diverse vloeren en u adviseren in de keuzes van de onderlagen en randafwerking.

Heeft u vragen over gebruik en onderhoud en bescherming van uw vloer, ook dan kunt u bij ons terecht. Topvloeren heeft een breed assortiment producten die de levensduur en daarmee het plezier van uw vloer vergroten.

Topvloeren heeft inmiddels vijf vestingen in Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Wij nodigen u graag uit om u te informeren over te vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Onze vestigingen

Topvloeren Amersfoort

Topvloeren Den Haag

Topvloeren Waalwijk

Topvloeren Veenendaal

Topvloeren Barendrecht

Zoek een vestiging bij jou in de buurt!