Voor onze vestigingen in de regio Den Haag, Barendrecht en Waalwijk zoeken wij een:

VERKOPER M/V

 

Organisatie

Topvloeren is een toonaangevend bedrijf in de woonbranche met vijf vestigingen verspreid over Nederland. Kenmerkend voor ons bedrijf is het uitgebreide assortiment met daarbij de hoge kwaliteit die wordt geleverd voor een scherpe prijs. Onze mensen kunnen worden omschreven als servicegerichte medewerkers die vol passie en enthousiasme de producten overbrengen aan de klant. De wensen en behoeften van de klant staan centraal waarbij maatwerkoplossingen aangeboden worden. De bedrijfscultuur is open, informeel en collegiaal en resultaten worden gevierd.

Functie

Ben jij een verkoper pur sang? Bezit jij alle eigenschappen van een goede verkoper en wil jij werken in een toonaangevende woonwinkel die gekenmerkt wordt door de laatste trends en een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Lees dan verder!

Topvloeren is op zoek naar commercieel talent voor de verkoop van vloeren: een specifiek product binnen de woonbranche. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en de uiteindelijke verkoop van het product. Wij zoeken kandidaten voor onze vestigingen in Amersfoort, Den Haag, Barendrecht, Veenendaal en Waalwijk.

Tijdens het voeren van langdurige verkoopgesprekken inventariseer je de wensen en behoeftes van de klant en probeer jij aan de hand van deze input een product op maat te presenteren. Je bent jezelf ervan bewust dat je een maatwerkoplossing aan moet bieden, waarbij de laatste trends, technologieën en een goede prijs-/kwaliteitverhouding centraal staan.

Bij deze functie gaat het vaak om aanzienlijke bedragen dus word je geacht om de gunfactor te bezitten en een gesprekspartner op niveau te zijn. Tijdens een interne opleiding die aangeboden wordt zal de nodige productkennis worden opgedaan. Je werkt 32 tot 40 uur per week, waar qua werkdagen de koopavonden, zaterdagen en bijkomende zon- en feestdagen onder vallen.

Functie eisen

– Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie

– Commercieel ingesteld en communicatief vaardig

– Affiniteit met interieur

– Creatief en klantvriendelijk

– MBO/HBO werk- en denkniveau

– Beschikbaarheid 32-40 uur per week.

– Beschikbaar op alle zaterdagen, een (beperkt aantal) koopzondagen en feestdagen.

– In het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

Goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Interne opleiding, doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren zal een contract voor onbepaalde tijd worden aangeboden.

Soort dienstverband: Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

 

Interesse? Stuur dan je CV met motivatie naar jobs@topvloeren.com t.a.v. de heer P.J. Janssen